Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: м. Львів Янева 25 офіс 4/7
м. Львів Янева 25 офіс 4/7
+38(073) 073 22 11 +38(096) 091 22 11 Замовити дзвінок

З Новим роком і Різдвом Христовим!

 З Новим роком і Різдвом Христовим!
В цей чарівний новорічний час коли ми бачимо усміхнені обличчя і зачаровані очі навколо нас, коли Фейсбук зустрічає нас яскравим лижним спорядженням друзів, а інстаграм бринить тропічними кольорами знайомих блогерів, з подивом зауважуємо, що в 2021 році у світі відбулись безліч дивовижних змін!
Ми щодня фіксуємо мить своїми девайсами, а швейцарський годинник змінили на еплівский вотч. Ми дивимось на світ з висоти квадрокоптерів, а таксі ловить нас по натиску пальця. Ми забули вдома паперові гроші і нащо нам потрібне портмоне, натомість трясемо телефоном разом з офіціантами. Та що там говорити! Ми не витягуєм бакси з-під матрасу, ми конвертимо в UAH наші USDT.
Безліч змін в енергетиці і безліч нових ідей! Сонячні панелі на даху особняків, електромобілі, скутери і всі оці скажені електросамокати на асфальті стали щоденною нормою в цьому році. Ще трішечки і Україна знову покриється вітряки коло домівок.
Що далі? Що нам чекати в наступному році? Ми можемо лише здогадуватись.
Але ми зичемо Вам побачити це все своїми очима, радіти, якщо передбачення збуваються і приємно дивуватись новинкам, про які навіть не мріяли почути. Потримати в руках нові суперфантастичні гаджети і порадувати себе вражаючими новинками.
А ми Вам в цьому неодмінно допоможемо!
З Новим роком і Різдвом Христовим!

З Новим роком і Різдвом Христовим!

Коментарі