Kasumi Kuro – це японські кухонні ножі ручної роботи виробництва компанії Kasumi у місті Секі. У серії представлені кілька кухонних ножів із загальними характеристиками. Клинок з дамаської сталі в 32 шари та з основою з молібден-ванадієвої сталі AUS-8 для ріжучої кромки, фінішна кована обробка для запобігання прилипання їжі, що відрізається, до клинка. Рукоятка з ламінованої деревини з восьмикутним профілем і з чорним епоксидним покриттям, стійким до дії води та хімікатів.
Kasumi Kuro Damascus Chef's Knife - професійний ніж шеф-кухаря для оброблення, нарізування та подрібнення. Клинок виконаний у класичній для подібного роду ножів формі і чудово справляється з покладеним на нього завданням.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.