Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: м. Львів Янева 25 офіс 4/7
м. Львів Янева 25 офіс 4/7
+38(073) 073 22 11 +38(096) 091 22 11 Замовити дзвінок
281.00грн.

Кухонний ніж Tramontina Profissional Master Black Vegetable 76 мм (24625/003)

Виробник: Tramontina
Модель: 24625/003
Відгуки: (0)
В наявності
281.00грн.
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Виробник
Tramontina
Модель
Profissional Master Black Vegetable 76 мм
Артикул
24625/003
Матеріал клинка
нержавіюча сталь
Призначення
для овочів
для овочів, Profissional Master, нержавіюча сталь, поліпропілен


Кожен виріб Tramontina розробляється з умовою, щоб він зміг задовольнити смак як звичайного домовласника, так і найбільш вибагливого професійного кухаря.
Tramontina – це інноваційні розробки, сучасний дизайн, еко-технології та символ гарного смаку для всього світу.

    Матеріал леза: високоякісна нержавіюча сталь DIN 1.4110 KRUPP (твердість 58 HRC) Товщина леза: 2.0 мм Матеріал руків'я: зносостійкий та міцний поліпропілен Руків'я витримує температуру до 130˚С Можна мити в посудомийній машин

Tramontina – це бразильська корпорація з віковою історією, заснована в Бразилії в 1911 році. Наразі це - світовий лідер у виробництві товарів для кухні, будинку, саду. Tramontina – це бренд, представлений в 120 країнах світу, це 10 фабрик і 22 000 + одиниць продукції. Один з лідерів світового ринку з виробництва ножів, столових і кухонних аксесуарів, посуду для приготування їжі, інструментів для сільського господарства, будівництва та саду.

Атрибути:
Виробник
Tramontina
Модель
Profissional Master Black Vegetable 76 мм
Артикул
24625/003
Матеріал клинка
нержавіюча сталь
Призначення
для овочів
Тип кріплення рукояті
всадний
Серія
Profissional Master
Колір рукояті
чорний
Колір леза
нержавіюча сталь
Країна виробництва
Бразилія
Матеріал рукояті
поліпропілен
Гарантія, міс
0
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.