Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: м. Львів Янева 25 офіс 4/7
м. Львів Янева 25 офіс 4/7
+38(073) 073 22 11 +38(096) 091 22 11 Замовити дзвінок
3 048.00грн.

Кухонний ніж Victorinox SwissClassic Carving 20см (6.8063.20G)

Виробник: Victorinox
Модель: 6.8063.20G
Відгуки: (0)
В наявності
3 048.00грн.
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Виробник
Victorinox
Модель
SwissClassic Carving 20см
Артикул
6.8063.20G
Довжина леза
200 мм
Матеріал клинка
нержавіюча сталь
універсальний, SwissClassic, нержавіюча сталь, термопластик, 200 мм, 45.5 см


Victorinox SWISS CLASSIC Carving [6.8063.20G] - кухонний ніж для обробки з широким лезом.

Довжина леза 20 см. Гладка заточка. Дизайн з чорною ручкою.

Дуже добре підходить для щоденної роботи на кухні: від підготовки продуктів для подальшого готування до обробки вже готових страв. Неймовірно гострий і довговічний помічник.

Swiss Classic (Свісс Класік) - це популярна серія кухонного інвентарю з найбільшим вибором кольорових ручок, варіантів довжини і заточування леза. Кухонні ножі Victorinox (Вікторінокс) - висока якість виготовлення і бездоганна продуктивність. Ергономічна ручка зі стабільним хватом і професійне заводське заточування для легкої і продуктивної експлуатації. Лезо чудово ріже і довго зберігає гостроту.

- Лезо 20 см.

- Різальна крайка: гладка (Plain).

- Лезо із неіржавної сталі високої якості.

- Нековзка ручка з термоеластопласту (ТПЕ).

- Дозволено мити в посудомийній машині.

- Постачається у подарунковій коробці.


Атрибути:
Виробник
Victorinox
Модель
SwissClassic Carving 20см
Артикул
6.8063.20G
Довжина леза
200 мм
Матеріал клинка
нержавіюча сталь
Призначення
універсальний
Тип кріплення рукояті
всадний
Серія
SwissClassic
Колір рукояті
чорний
Колір леза
нержавіюча сталь
Розміри
45.5 см
Країна виробництва
Іспанія
Матеріал рукояті
термопластик
Гарантія, міс
60
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.