Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: м. Львів Янева 25 офіс 4/7
м. Львів Янева 25 офіс 4/7
+38(073) 073 22 11 +38(096) 091 22 11 Замовити дзвінок
2 091.00грн.

Кухонний ніж Victorinox SwissClassic сантоку 17 см, черный (6.8503.17B)

Виробник: Victorinox
Модель: 6.8503.17B
Відгуки: (0)
В наявності
2 091.00грн.
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Виробник
Victorinox
Модель
SwissClassic сантоку 17 см, черный
Артикул
6.8503.17B
Довжина леза
250 мм
Матеріал клинка
нержавіюча сталь
Японський, для тонкої нарізки (слайсер), сантоку (кухарський), SwissClassic, нержавіюча сталь, поліпропілен, 250 мм


Є представником японської серії ножів Victorinox.

Ніж Santoku - один з найпопулярніших ножів на ринку, і користується попитом завдяки своїй універсальності використання на кухні. Широкий улінок, незвичайна гострота ножа робить його зручним і незамінним для кухаря. А завдяки зручній і ергономічній рукояті дозволяє працювати дійсно з задоволенням і зовсім без втоми.

Цей ніж може добре різати, рубати і кришити. Розмір Santoku просто ідеальний для різання дрібними скибочками або кубиками як м'яса, так і овочів. Клинок Santoku широкий, що при вузькій ручці дає кухареві простір під долоню і велику свободу в маніпуляціях ножем.

Ножі Santoku мають тонку ріжучу кромку, яка дуже добре ріже і легко заточується. Крім того, лезо заточується сильніше звичайного, щоб ножем було зручно нарізати рибу, овочі, м'ясо з дрібними кістками або ж без кісток.

Атрибути:
Виробник
Victorinox
Модель
SwissClassic сантоку 17 см, черный
Артикул
6.8503.17B
Довжина леза
250 мм
Матеріал клинка
нержавіюча сталь
Тип ножа
Японський
Призначення
сантоку (кухарський), для тонкої нарізки (слайсер)
Тип кріплення рукояті
всадний
Серія
SwissClassic
Колір рукояті
чорний
Колір леза
сріблястий
Країна виробництва
Іспанія
Матеріал рукояті
поліпропілен
Гарантія, міс
12
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.