Ідеальною їжею для немовляти є молоко матері, дитина має отримувати його якомога довше. Перш ніж ухвалити рішення про штучне вигодовування з використанням дитячої суміші, зверніться за порадою до лікаря. Вікові обмеження зазначено на упаковці товарів відповідно до законодавства України.
Гіпоалергенна суміш HiPP «HA Combiotic 1» належить до останнього покоління гіпоалергенних сумішей Hipp, відповідає всім особливим потребам схильних до алергії дітей і містить:
-
Пробіотики — пробіотичні культури лактобактерій L. fermentum, які входять до складу грудного молока, формують нормальну мікрофлору кишківника дитини та підтримують здорове травленняПребіотики — харчові компоненти, які входять до складу грудного молока, підтримують розвиток пробіотиків і власної мікрофлори кишківникаПоліненасичені жирні кислоти LCP (ARA/DHA, Омега-3 та Омега-6), які необхідні для розвитку мозку та зору дитини й особливо важливі в перші місяці життя, тому що організм дитини цього віку самостійно їх не виробляєНизькоалергенний глибоко розщеплений білок, який допомагає знизити ризик алергії, оскільки незмінений молочний білок відіграє ключову роль у запуску алергічної реакції
Рекомендації щодо використання:
-
з народження як основне харчування або доповнення до грудного молокаяк заміна будь-якої іншої "початкової" сумішідля приготування гіпоалергенних молочних каш як молочна основаіз 6 місяців життя передбачений поступовий, впродовж декількох днів, перехід на суміш HiPP «НА Combiotic 2»
Рекомендації щодо використання:
-
із 6 місяців життя як основне харчування на всі молочні годування або як доповнення до грудного молокаяк заміна будь-якої суміші для подальшого годування дитини із 6 місяцівдля приготування гіпоалергенних молочних каш як молочна основа
Склад: лактоза, рослинні олії (пальмовий олеїн, низькоерукова рапсова, соняшникова), гідролізат білків молочної сироватки, пребіотики (галактоолігосахариді з лактози), кальцію ортофосфат, калію хлорид, масла, що містять довголанцюгові жирні кислоти LCP* (олія з Mortierella alpina, риб'ячий жир), ефіри лимонної кислоти моно- і дигліцериди жирних кислот, калію гідроксид, натрію гідроксид, L-тирозин, L-фенілаланін, магнію карбонат, холін, кальцію карбонат, вітамін C, L-триптофан, інозитол, заліза лактат, цинку сульфат, L-карнітин, пробіотики (молочнокислі е лактобактерії L.fermentum hereditum)**, пантотенова кислота, вітамін A, ніацин, міді сульфат, вітамін E, вітамін B1, вітамін B2, вітамін B6, марганцю сульфат, калію йодат, фолієва кислота, вітамін K, селен, біотин, вітамін D, вітамін B12
* LCP — довголанцюгові поліненасичені жирне кислоти ARA / DHA
** Lactobacillus fermentum CECT 5716
Приготування:
1. Закип'ятіть свіжу питну воду й охолодіть її до температури 40 °C.
2. Приготуйте в мірному посуді необхідну кількість води (згідно з таблицею дозування). Налийте 2/3 об'єму підготовленої води в пляшечку.
3. Мірною ложкою відміряйте необхідну кількість сухої суміші (згідно з таблицею), знімаючи надлишок тупим краєм чистого ножа, і насипте в пляшку з водою.
4. Щільно закрийте пляшку та потрусіть її.
5. Додайте 1/3 підготовленої води, що залишилася, та знову потрусіть пляшечку.
6. Охолодіть готову молочну суміш до температури годування (приблизно 37 °C). Перевірте температуру! Після приготування суміші можливе її розшарування, яке зникає під час збовтування пляшки.
Важливо! Для приготування молочної суміші використовуйте рекомендовану температуру 40 °C. Для приготування дитячого харчування забороняється використання води з колодязів і каптажних джерел. Через брак емульгаторів під час приготування суміші допустиме утворення піни. Розведену суміш треба використовувати впродовж однієї години.
Використовуйте продукт відповідно до рекомендацій лікаря. Суворе дотримання правил гігієни, рекомендацій щодо поводження з продуктом і умов зберігання дуже важливе під час приготування дитячої суміші. Недотримання цих інструкцій може завдати серйозної шкоди здоров'ю дитини.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.