Спельта – сорт пшениці, який вирощується з п'ятого тисячоліття до нашої ери. Вид не піддавався селекції. Особливості в будові колоса сприяють більшому захисту від шкідників і зовнішніх несприятливих чинників. Зараз ця зернова культура зберігається для виробництва органічної здорової їжі. Зерно містить білок, ненасичені жирні кислоти, клітковину і мікроелементи.
Продукт виробляється з цільних зерен, вирощених в органічних сільських господарствах, без додавання цукру і солі. Козяче молоко засвоюється набагато краще в порівнянні з коров'ячим, а також містить менше лактози. Ніжна консистенція сприяє швидкому засвоєнню. Пшеничну кашку можна вводити в раціон малюка з 5 місяців.
Склад: цільнозернове пшеничне (спельтове) борошно, сухе незбиране козяче молоко, мальтодекстрин, вітамін В1.
Харчова цінність на 100 г: білки – 15,5 г.
Енергетична цінність товару на 100 г – 442 ккал.
Для виробництва каші використовують цільне зерно. Вироблено у Німеччині.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.