Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: м. Львів Янева 25 офіс 4/7
м. Львів Янева 25 офіс 4/7
+38(073) 073 22 11 +38(096) 091 22 11 Замовити дзвінок
236.00грн.

Книга Сирні мандри - Леся Кравецька КСД (9786171296114)

Виробник: КСД
Модель: 9786171296114
Відгуки: (0)
В наявності
236.00грн.
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Виробник
КСД
Модель
Сирні мандри - Леся Кравецька
Артикул
9786171296114
Мова
українська
Жанр
рецепти
Кулінарія. Їжа та напої, мова - українська, палітурка - тверда


Домашнє сироваріння — нелегка справа. Простого слідування рецепту часто недостатньо для того, щоб отримати той сир чи інший молочний продукт. Але якщо знати всі тонкощі та розуміти кулінарну хімію, смачний результат гарантований. Саме про це ми й поговоримо в книжці.

Я, Леся Кравецька, вправна господиня, кулінарна блогерка та знавчиня української кухні, з радістю навчу вас варити вдома адигейський сир, панір, маскарпоне, сир косичку, м’який і твердий плавлений сир, бринзу, моцареллу, сулугуні, фету, рікотту та інші різновиди сиру. Дам підказки, як досягти найкращого результату, поясню з наукової точки зору, які процеси відбуваються на вашій кухні та як ви можете на них вплинути. А ще розкажу, що можна приготувати з сироватки, яка залишилася після виготовлення сиру. Ви зможете створювати власні рецепти.

- Твердий плавлений сир з карамелізованими горіхами та базиліком
- Сир для грилю типу Халумі з м’ятою та чебрецем
- Сир з винною скоринкою
- Згущене молоко за 15 хвилин
- Рогалики на сироватці

Атрибути:
Виробник
КСД
Модель
Сирні мандри - Леся Кравецька
Артикул
9786171296114
Мова
українська
Жанр
рецепти
Категорія
Кулінарія. Їжа та напої
Автор
Леся Кравецька
Рік видання
2023
Ілюстрації
кольорові
Палітурка
тверда
ISBN
978-617-12-9611-4
Кількість сторінок
176
Формат книги
150 х 220 мм
Країна виробництва
Україна
Гарантія, міс
0
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.