Шрот льону - це знежирена льняна мука. Відрізняється від звичайного борошна насіння льону зниженим вмістом олії, що запобігає передчасному окисленню і гіркоті.
У лікувальних цілях шрот льону застосовують:
-
для схуднення при ожирінні, нормалізації жирового обміну, зниження рівня холестерину в крові;при гастриті, виразці, геморої;при захворюваннях легенів і бронхів;для лікування опіків, наривів, трофічних виразок;для нормалізації кров'яного тиску;при цукровому діабеті;при лікуванні захворювань нирок, сечовидільної системи;при лікуванні печінки;при онкологічних заболеваниях;-для підвищення імунітету.
Давно відомо, що насіння льону надзвичайно корисні для здоров'я. Ще в Біблії згадується про те, що ізраїльтяни отримували з насіння льону масло, а також використовували їх для випічки хліба. Про лікувальні властивості насіння льону написано в працях відомих медиків минулого - Гіппократа і Авіценни.
У середині двадцятого століття у світі почався рух за вживання в їжу тільки натуральних продуктів, не містять барвників, консервантів, ароматичних і смакових добавок. З тих пір насіння льону ббули глибоко вивчені наукою і стали грати важливу роль як один з найбільш корисних продуктів для організму людини.
Спосіб вживання:
-
Дорослим по 1-2 чайних ложки 3 рази на день. Запивати достатньою кількістю води. Додавати у страви, які не вимагають термічної обробки.Тривалість вживання: до 2-3 тижнів.
Протипоказання:
-
сечокам'яна хвороба або наявність піску в нирках. У такому разі без контрольного УЗД нирок та спостереження лікаря застосовувати насіння льону не рекомендується, оскільки вони володіють сечогінною дією і можуть спровокувати відходження каменів;загострення хронічного холециститу;гострі запальні захворювання кишечника, що супроводжуються нестримними проносами; - захворювання печінки. Так як сім'я льону містить масла, то в цьому випадку тривалий прийом у великій дозі небажаний, потрібно знизити дозу до двох чайних ложок на добу; звуження стравоходу.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.