Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: м. Львів Янева 25 офіс 4/7
м. Львів Янева 25 офіс 4/7
+38(073) 073 22 11 +38(096) 091 22 11 Замовити дзвінок
3 444.00грн.

Кухонний ніж Victorinox Wood Slicing 36 см (5.4200.36)

Виробник: Victorinox
Модель: 5.4200.36
Відгуки: (0)
В наявності
3 444.00грн.
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Виробник
Victorinox
Модель
Wood Slicing 36 см
Артикул
5.4200.36
Довжина леза
360 мм
Матеріал клинка
нержавіюча сталь
Класичний, для нарізки, для тонкої нарізки (слайсер), Wood, нержавіюча сталь, дерево, 360 мм


Великий ніж із серії ножів для нарізки 5.4200 з рукояттю з дерева. Має зручну та ергономічну ручку. Розмір, гладке лезо з шириною 30 мм, спеціально закруглений кінчик – особливості ножа.

Цей кухонний ніж є ідеальним для нарізки. Лезо ножа тонке та гостре, допомагає нарізати продукти настільки тонко та точно, наскільки Вам необхідно. М'ясо всіх видів, фрукти та овочі будь-яких форм та розмірів – такий ніж наріже все з дивовижною простотою та точністю.

Ніж має зручну, ергономічну рукоятку, завдяки чому рука не зісковзує і не прослизає, що дуже важливо при нарізанні. Відмінно продумана рукоять ножа зручно лежить у руці, дозволяє довго працювати і не відчувати втоми. З таким ножем будь-яка робота стане для Вас насолодою!

    Довжина клинка: 36 смМатеріал клинка: високоякісна нержавіюча стальМатеріал рукояті: червоне деревоУпаковка: пластиковий чохол із логотипом Victorinox

Атрибути:
Виробник
Victorinox
Модель
Wood Slicing 36 см
Артикул
5.4200.36
Довжина леза
360 мм
Матеріал клинка
нержавіюча сталь
Тип ножа
Класичний
Призначення
для нарізки, для тонкої нарізки (слайсер)
Тип кріплення рукояті
на заклепках
Серія
Wood
Колір рукояті
коричневий
Колір леза
сріблястий
Особливості
закруглений кінчик
Країна виробництва
Іспанія
Матеріал рукояті
дерево
Гарантія, міс
60
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.