Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: м. Львів Янева 25 офіс 4/7
м. Львів Янева 25 офіс 4/7
+38(073) 073 22 11 +38(096) 091 22 11 Замовити дзвінок
5 317.00грн.

Кухонний ніж Victorinox Swiss Modern Santoku 17 см Wood (6.9050.17KG)

Виробник: Victorinox
Модель: 6.9050.17KG
Відгуки: (0)
В наявності
5 317.00грн.
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Виробник
Victorinox
Модель
Swiss Modern Santoku 17 см Wood
Артикул
6.9050.17KG
Довжина леза
170 мм
Матеріал клинка
нержавіюча сталь
Японський, сантоку (кухарський), Swiss Modern, нержавіюча сталь, дерево, 170 мм


Victorinox Swiss Modern Santoku [6.9050.17KG] - кухонний ніж-сантоку з рифленим лезом. Виконаний в сучасному дизайні з дерев'яним руків'ям.
Довжина леза 17 см. Гладка заточка. Рифлена бокова поверхня.
Ніж-сантоку, або японський клинок, чудово підходить для щоденної роботи на кухні і в умілих руках стає справжнім універсалом. Прекрасно впорається з більшістю кулінарних процесів, а завдяки рифленому лезу мінімізує прилипання навіть жирних або маслянистих продуктів до ножа.
Кухонні ножі Victorinox (Вікторінокс) - висока якість виготовлення і бездоганна продуктивність. Професійне заводське заточування для легкої і продуктивної експлуатації. Лезо чудово ріже і довго зберігає гостроту.
    Рифлене лезо 17 см.Різальна крайка: гладка (Plain).Лезо із неіржавної сталі високої якості.Стильне руків'я з натурального дерева (горіх).Не рекомендується мити в посудомийній машині.Упаковка - подарункова коробка.
Атрибути:
Виробник
Victorinox
Модель
Swiss Modern Santoku 17 см Wood
Артикул
6.9050.17KG
Довжина леза
170 мм
Матеріал клинка
нержавіюча сталь
Тип ножа
Японський
Призначення
сантоку (кухарський)
Тип кріплення рукояті
всадний
Серія
Swiss Modern
Колір рукояті
коричневий
Колір леза
сріблястий
Особливості
рифлене лезо
Країна виробництва
Іспанія
Матеріал рукояті
дерево
Гарантія, міс
60
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.