Kasumi Kuro – це японські кухонні ножі ручної роботи виробництва компанії Kasumi у місті Секі. У серії представлені кілька кухонних ножів із загальними характеристиками. Клинок з дамаської сталі в 32 шари та з основою з молібден-ванадієвої сталі AUS-8 для ріжучої кромки, фінішна кована обробка для запобігання прилипання їжі, що відрізається, до клинка.
Рукоятка з ламінованої деревини з восьмикутним профілем і з чорним епоксидним покриттям, стійким до дії води та хімікатів. Kasumi Kuro Damascus Nakiri - це спеціальний ніж для оброблення овочів. Його форма клинка та баланс нагадують європейський м'ясницький ніж-клівер, яким зазвичай обробляють шматки туші, проте завдання ножа-накірі в першу чергу спрямоване на рубки та подрібнення овочів.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.