Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: м. Львів Янева 25 офіс 4/7
м. Львів Янева 25 офіс 4/7
+38(073) 073 22 11 +38(096) 091 22 11 Замовити дзвінок
558.00грн.

Кухонний ніж Tramontina Barbecue Polywood Fillet 152 мм Червоне Дерево (21188/176)

Виробник: Tramontina
Модель: 21188/176
Відгуки: (0)
В наявності
558.00грн.
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Виробник
Tramontina
Модель
Barbecue Polywood Fillet 152 мм Червоне Дерево
Артикул
21188/176
Довжина леза
152 мм
Матеріал клинка
нержавіюча сталь
філейний, нержавіюча сталь


Кожен виріб Tramontina розробляється з умовою, щоб він зміг задовольнити смак як звичайного домовласника, так і найбільш вибагливого професійного кухаря.
Tramontina – це інноваційні розробки, сучасний дизайн, еко-технології та символ гарного смаку для всього світу.

Особливості:

    Матеріал леза: високоякісна нержавіюча сталь AISI 420 (твердість 53 HRC) Товщина леза 1.2-2.5 мм Матеріал руків'я: плісоване дерево (шпон бразильської сосни) 5 років гарантії Сатинове полірування леза Можна мити в посудомийній машині

Tramontina – це бразильська корпорація з віковою історією, заснована в Бразилії в 1911 році. Наразі це - світовий лідер у виробництві товарів для кухні, будинку, саду. Tramontina – це бренд, представлений в 120 країнах світу, це 10 фабрик і 22 000 + одиниць продукції. Один з лідерів світового ринку з виробництва ножів, столових і кухонних аксесуарів, посуду для приготування їжі, інструментів для сільського господарства, будівництва та саду. 

Атрибути:
Виробник
Tramontina
Модель
Barbecue Polywood Fillet 152 мм Червоне Дерево
Артикул
21188/176
Довжина леза
152 мм
Матеріал клинка
нержавіюча сталь
Призначення
філейний
Тип кріплення рукояті
на заклепках
Серія
Barbecue
Колір рукояті
червоний
Колір леза
нержавіюча сталь
Країна виробництва
Бразилія
Матеріал рукояті
дерево
Гарантія, міс
0
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.