Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: м. Львів Янева 25 офіс 4/7
м. Львів Янева 25 офіс 4/7
+38(073) 073 22 11 +38(096) 091 22 11 Замовити дзвінок
2 211.00грн.

Кухонний ніж Victorinox Fibrox для нарезки 25 см, черный (5.4403.25)

Виробник: Victorinox
Модель: 5.4403.25
Відгуки: (0)
В наявності
2 211.00грн.
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Виробник
Victorinox
Модель
Fibrox для нарезки 25 см, черный
Артикул
5.4403.25
Довжина леза
250 мм
Матеріал клинка
нержавіюча сталь
Класичний, для тонкої нарізки (слайсер), Fibrox, нержавіюча сталь, поліпропілен, 250 мм


Чудово збалансований кухонний ніж-слайсер призначений для нарізки різного типу продуктів від бренду Victorinox.

Клинок виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі і рукояттю з чорного матового поліпропілену Fibrox.

Високоякісні кухонні ножі не рекомендується мити в посудомийній машині.
Відразу після використання ножі повинні бути вимиті вручну і висушені, в іншому випадку леза ножів можуть потемніти. 

Ножі найкраще зберігати окремо від решти посуду, так як це допоможе уникнути можливих пошкоджень ріжучої кромки і полотна леза від сторонніх контактів з твердими предметами .

Кухонні ножі не призначені для різання та рубання м'яса, птиці і риби з великою кісткою, а так само заморожених продуктів .

Ножі не потрібно згинати, гнути або використовувати для скобления, дряпання, відкривання пивних пляшок або консервів.

Використовуйте дошки з натурального дерева або поліуретану (м'якої пластмаси).

Атрибути:
Виробник
Victorinox
Модель
Fibrox для нарезки 25 см, черный
Артикул
5.4403.25
Довжина леза
250 мм
Матеріал клинка
нержавіюча сталь
Тип ножа
Класичний
Призначення
для тонкої нарізки (слайсер)
Тип кріплення рукояті
всадний
Серія
Fibrox
Колір рукояті
чорний
Колір леза
сріблястий
Країна виробництва
Іспанія
Матеріал рукояті
поліпропілен
Гарантія, міс
12
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.