Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: м. Львів Янева 25 офіс 4/7
м. Львів Янева 25 офіс 4/7
+38(073) 073 22 11 +38(096) 091 22 11 Замовити дзвінок
536.00грн.

Кухонний ніж Tramontina Professional Master с двухсторонним лезвием 127 мм White (24600/185)

Виробник: Tramontina
Модель: 24600/185
Відгуки: (0)
Немає в наявності
536.00грн.
Характеристики: (дивитися всі)
Виробник
Tramontina
Модель
Professional Master с двухсторонним лезвием 127 мм
Артикул
24600/185
Довжина леза
127 мм
Матеріал клинка
нержавіюча сталь DIN 1.4110
Класичний, для овочів, для очищення, Professional Master, нержавіюча сталь DIN 1.4110, поліпропілен, 127 мм


Tramontina — бразильська корпорація з віковою історією, світовий лідер у виробництві товарів для кухні, будинку, саду. Асортимент Tramontina містить найширший спектр продукції, від сучасного кухонного начиння — ножів і столових приборів, і до посуду із тефлоновим покриттям.

Анатомічної форми колодка — масивна, зручна, з міцним зручним захватом — виготовлена з поліпропілену. Спеціальне антибактеріальне покриття Microban з антиковзним ефектом захищає від запахів, бруду та цвілі, запобігає зростанню грибків і бактерій упродовж усього терміну експлуатації ножа.

Ніж Tramontina Professional Master чудово збалансований, забезпечує більший комфорт і безпеку під час роботи. Вага ножа прекрасно врівноважує його рух, хід ножа швидкий і легкий. Тому під час тривалої роботи з таким ножем рука не втомлюється.

Атрибути:
Виробник
Tramontina
Модель
Professional Master с двухсторонним лезвием 127 мм
Артикул
24600/185
Довжина леза
127 мм
Матеріал клинка
нержавіюча сталь DIN 1.4110
Тип ножа
Класичний
Призначення
для овочів, для очищення
Тип кріплення рукояті
всадний
Серія
Professional Master
Колір рукояті
білий
Колір леза
сріблястий
Країна виробництва
Бразилія
Матеріал рукояті
поліпропілен
Гарантія, міс
0
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.