Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: м. Львів Янева 25 офіс 4/7
м. Львів Янева 25 офіс 4/7
+38(073) 073 22 11 +38(096) 091 22 11 Замовити дзвінок
1 853.00грн.

Кухонний ніж Victorinox Standart для хлеба 21 см, в блистере, черный (5.1633.21B)

Виробник: Victorinox
Модель: 5.1633.21B
Відгуки: (0)
В наявності
1 853.00грн.
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Виробник
Victorinox
Модель
Standart для хлеба 21 см, в блистере, черный
Артикул
5.1633.21B
Довжина леза
210 мм
Матеріал клинка
нержавіюча сталь
Вузькоспеціалізований, для хліба, Standart, нержавіюча сталь, поліпропілен, 210 мм


Неймовірно зручний і професійно зроблений ніж серії Standart для хліба від Victorinox. Виробництво - Швейцарія. Ідеальний в роботі як для домогосподарок, так ідля професійних кухарів.

Оснащений зручно сидячим в руці і красивим руків'ям з чорного матового поліпропілену. Клинок довжиною 18 см. Виконаний з високоякісної нержавіючої сталі.Упакован в пластиковий чохол з логотипом Victorinox.

Високоякісні кухонні ножі не рекомендується мити в посудомийній машині.

Відразу після використання ножі повинні бути вимиті вручну і висушені.

Ножі найкраще зберігати окремо від решти посуду, найкраще їх тримати в спеціальній підставці або на магнітному тримачі.

Не рекомендується різати продукти на обробних столах і дошках зі скла, кераміки, натурального каменю, акрилу. Використовуйте дошки з натурального дерева або поліуретану (м'якої пластмаси).

Атрибути:
Виробник
Victorinox
Модель
Standart для хлеба 21 см, в блистере, черный
Артикул
5.1633.21B
Довжина леза
210 мм
Матеріал клинка
нержавіюча сталь
Тип ножа
Вузькоспеціалізований
Призначення
для хліба
Тип кріплення рукояті
всадний
Серія
Standart
Колір рукояті
чорний
Колір леза
сріблястий
Особливості
серрейторна (зубчаста) заточка
Країна виробництва
Іспанія
Матеріал рукояті
поліпропілен
Гарантія, міс
12
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.