Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: м. Львів Янева 25 офіс 4/7
м. Львів Янева 25 офіс 4/7
+38(073) 073 22 11 +38(096) 091 22 11 Замовити дзвінок
951.00грн.

Столовий ніж Tramontina Barbecue Polywood для стейку 6 шт Red Wood (21109/674)

Виробник: Tramontina
Модель: 21109/674
Відгуки: (0)
В наявності
951.00грн.
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Виробник
Tramontina
Модель
Barbecue Polywood для стейку 6 шт Red Wood
Артикул
21109/674
Кількість предметів
6
Довжина
102 мм
6, Barbecue, 102 мм, нержавіюча сталь, дерево, дерево



Як і будь-яка інша латиноамериканська національна кухня, бразильська кулінарна традиція і вміє, і любить готувати запечене м'ясо, яке володіє смачною назвою Сhurrasco.

Літо - найкращий час для приготування смачних страв на вогні під відкритим небом. Складно знайти популярніший спосіб приготування делікатесів на природі, ніж різні варіанти гриля. Саме такий спосіб є максимально простим і одночасно ефективним, крім того, приготування м'яса й овочів на грилі перетворює будь-який пікнік у маленьку пригоду. Але весь час готувати однакові страви на кшталт шашлику швидко набридає, і цінителі запеченого м'яса починають шукати вишуканіші і екзотичніші варіанти. Один з них - бразильське чураско.

Традиційно для приготування чураско бразильці використовували добірні телячі стейки, але сучасна латиноамериканська кухня допускає готувати чураско практично з будь-якого м'яса - яловичини, свинини або навіть птиці. У будь-якому разі, головним у чураско є не те, з чого його готувати, а як це робити! До речі, на відміну від шашлику, м'ясо для чураско не вимагає попереднього маринування, а лише рясно обробляється сіллю і спеціями.

Найважливіше в приготуванні чураско - правильно нарізати м'ясо поперек волокон, нанизати на шампур зі зручною ручкою і обсмажити на розпеченому деревному вугіллі. Подавати до столу чураско треба безпосередньо на шампурах, зрізуючи кожен шматочок безпосередньо перед відправкою в рот. Так м'ясо максимально довго залишається гарячим і соковитим, не втрачаючи свого чудового смаку й аромату. Ось саме через таку технологію приготування і вживання в справі чураско величезне значення має гідний кухонний інструмент!

Бренд Tramontina як ніхто інший добре розбирається в бразильській кухні, тому Tramontina випустила спеціальну серію кухонних аксесуарів і ножів Сhurrasco для приготування однойменного м'ясного делікатесу. Який рецепт з будь-якого м'яса ви не вибрали би для приготування смачного чураско, вам не обійтися без спеціального обладнання, що включає в себе решітки, особливі ножі, виделки, щипці, лопатки і, звичайно, шампури!

Кожен виріб із серії Сhurrasco виготовлено з особливої нержавіючої сталі й оснащений подовженою дерев'яною ручкою, яка захистить руки від опіків і дозволить зручно тримати кулінарні інструменти. 

Маючи в наявності будь-який з наборів для барбекю Tramontina Сhurrasco, ви зможете відчути себе справжнім латиноамериканським кулінарним маестро та порадувати друзів смачним соковитим чураско!

Атрибути:
Виробник
Tramontina
Модель
Barbecue Polywood для стейку 6 шт Red Wood
Артикул
21109/674
Кількість предметів
6
Довжина
102 мм
Додатково
дзеркальна поліровка
Матеріал
нержавіюча сталь, дерево
Серія
Barbecue
Колір
дерево
Країна виробництва
Бразилія
Вага
284 г
Гарантія, міс
0
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.